NL | EN | FR

Collabo by Neets - Video conferencing hub 07-10-2019

Screenshot_2019-10-04 Collabo by Neets - 312-0050.jpg Screenshot_2019-10-04 Collabo by Neets - 312-0050(1).jpg

 

Ready. Set. Collaborate!

Snel beginnen, zonder vertraging of stress

Breng uw laptop mee naar de vergaderruimte en ga meteen aan de slag. Het enige wat u hoeft te doen is uw laptop verbinden met Collabo met een USB-kabel - en u bent klaar voor uw videogesprek!

 

Geluid aangepast aan spraak

De ingebouwde luidsprekers in Collabo hebben spraakverbeterende technologie die een uitstekende geluidskwaliteit biedt tijdens een videogesprek. Twee ruisonderdrukkende, omni directionele microfoons vangen geluid uit elke richting op, zodat iedereen in een vergadering gemakkelijk kan communiceren, ongeacht waar ze zitten.

 

Breedbeeld in HD

Videoconferenties met Collabo zijn het beste alternatief voor een face-to-face vergadering. De Logitech camera neemt superscherpe video op, ongeacht de lichtomstandigheden. 1080p HD-resolutie, 90 graden gezichtsveld en 4x digitale zoom zorgen voor een beeld van hoge kwaliteit waar iedereen in de vergadering duidelijk zichtbaar is.

 

Werkt met elke opstelling

U bent volledig vrij om de software en hardware te kiezen die u in uw vergaderruimte wilt. Collabo is compatibel met elke vorm van videoconferentiesoftware en elk soort display, ongeacht het merk. De USB-verbinding zorgt ervoor dat u elke soort laptop naar de vergadering kunt brengen.

 

Eenvoudige en flexibele installatie

Collabo is ontworpen om overal en in elk soort vergaderruimte te passen. Hij wordt geleverd met zijn eigen muurbeugels en een boor-sjabloon, zodat u deze eenvoudig onder uw display kunt monteren. Als alternatief kunt u de meegeleverde rubberen voetjes bevestigen en Collabo op een tafel of een plank plaatsen.

 

collabo-front.jpg

 

Eigenschappen

Aanpasbaar stereo luidsprekersysteem. Het 2.0 stereo "Full range" voorluidsprekersysteem biedt een enorme verbetering van de geluidskwaliteit in vergelijking met de naar achteren gerichte luidsprekers die u doorgaans op schermen aantreft. De ingebouwde versterker heeft DSP functionaliteit die het geluid optimaliseert voor een uitstekende spraakweergave.

FullHD 90° webcam. Neem elke persoon in de vergaderruimte scherp in beeld dankzij de hoge resolutie webcam met een 90° breed zichtveld, pan-tilt functie en 4x digitale zoom.

2 noise-cancelling microfoons met een een omnidirectioneel patroon zorgt voor een heldere opname van elke persoon in de ruimte.

 

nee-312-0050Neets - Audiovidsual gear
Collabo by Neets - video conferencing hub
- Collabo 2.0 soundbar for video conferencing
- Built-in amplifier with DSP-function
- 2 noise-cancelling omnidirectional microphones
- Full-HD wide angle (90) webcam
- Pan/tilt & zoom function
- USB (5m) & HDMI (2m) cable included
- USB-A to USB-C adapter included
- Wall mount en webcam bracket included
nee-312-0050
Stock: 1€ 1230,71€ 1169,17 /4p