NL | EN | FR

Optoma UHD40 What Hi-Fi? Awards 2019 10-10-2019

262106-5c87baeb50aaf.jpg

De Optoma UHD40 valt in de prijzen bij de What Hi-Fi? Awards 2019. Eersteklas technologie voor een lage prijs.

 

opt-uhd40.jpg

De optoma scoorde zijn punten dankzij zijn:

  • Levendige kleuren
  • Duidelijke details in beeld
  • Vlotte beweging in dynamische beelden
  • Stevige bouw
  • Uitstekende upscaler voor niet 4K beelden.

Als u op zoek bent naar een projector van topklasse, zijn dit de twee technologieën die u wilt, Ultra HD-resolutie en High Dynamic Range (HDR). Slechts een paar jaar geleden zouden dergelijke projectoren u vele duizenden euro's kosten. Maar nu zijn er apparaten zoals de UHD40 van Optoma die u die technologieën voor minder kunnen bieden.

Schakelen tussen SDR- en HDR-modus gebeurt automatisch. Als de projector detecteert dat de inhoud HDR is, wordt deze onmiddellijk gewijzigd. Er is ook een conversiemodus die SDR-inhoud aanpast aan HDR,

Met een gewicht van 5 kg is hij klein genoeg om op elke kleine tafel te passen. Bovenaan bevinden zich bedieningselementen voor zoom en focus, terwijl aan de achterkant alle verwachte verbindingen te vinden zijn. Deze omvatten twee HDMI-poorten (één handig gemarkeerd als '4K') en een USB Type A-verbinding zodat u streaming-sticks, zoals de chromecast, kunt voeden.

De Optoma UHD40 is een projector die hoogwaardige technologie naar een lagere prijsklasse brengt - en implementeert dit heel goed. Het is geen understatement om te zeggen dat concurrerende fabrikanten het moeilijk zullen hebben om deze prestaties te overtreffen. Kleuren zijn levendig, maar toch realistisch; er zijn veel details; en beweging blijft zijdezacht. Er is geen andere manier om het te zeggen: de Optoma UHD40 is een eenvoudig uitstekende projector voor zijn prijs.