NL | EN | FR

Pro theater LED spots by DTS. 28-11-2019

CATEGORIESIMAGE_91_1.jpg

DTS is een Italiaans bedrijf dat verlichtingsproducten maakt voor de PRO intertaining wereld. Ze hebben een breed gamma aan movingheads, theaterspots, ledpars,...

SCENA

DTS-SCENA-LED-200-31.jpg

De CENA-serie is een krachtige, compacte, lichtgewicht LED-projector geschikt voor tv-studio's, theaters, musea, tentoonstellingen, evenementen. SCENA LED is het meest up-to-date alternatief voor conventionele verlichting en biedt technische functies die de lichtkwaliteit en gebruiksflexibiliteit aanzienlijk verbeteren: CRI> 95, flikkervrije projectie, DMX-RDM-afstandsbediening, geruisloze werking, vrijwel onderhoudsvrij, lager stroomverbruik. SCENA LED bevindt zich in een sterke behuizing met gevouwen randen, ontworpen om een ​​continu gebruik te weerstaan.

80W LED de vervanger voor de 1KW halogeen.

dts-scena80pcahDTS - Lighting
SCENA LED 80 *black *3000K *PC *Antihalodts-scena80pcah
Stock: 0€ 798,60

120W LED FULL COLOR

200W LED de vervanger voor de 2KW halogeen.

PROFILO

DTS-PROFILO-LED-200-FC-3.jpg

De PROFILO-serie is een krachtige LED-gebaseerde profielspot in een sterke en lichtgewicht behuizing. Het toestel beschikt over een intern verwijderbaar vormgevingssysteem met vier shutters en een lineaire zoom. De unit is uitgerust met een zeer efficiënte LED-bron. De PROFILO is geschikt voor middelgrote tot grote tv-studio's en theaters en het is een veelzijdig alternatief voor conventionele verlichting.

80W LED de vervanger voor de 1KW halogeen.

120W LED FULL COLOR

200W LED de vervanger voor de 2KW halogeen.

 

Bij interesse aarzel niet om uw demo te vragen.