NL | EN | FR

Roland Verselab MV-1 14-01-2021

MV-1_728x901.jpg

 

Roland onthult de Verselab MV-1 Song Production Studio, een alles-in-één compositietool met inspirerende workflow, vocal recording, sequencing, ZEN-Core sounds, en meer...

 

rdj-verselabmv1Roland - DJ & producer
Roland VERSELAB MV-1
rdj-verselabmv1
Stock: 0€ 699,00

 

Roland introduceert een innovatieve nieuwe compositietool voor moderne muziekmakers. VERSELAB biedt een alles-in-een design om eender waar te producen, en stelt componisten in staat om professionele multi-track songs te maken met vocal-opname, 16 aanslaggevoelige pads en Rolands beroemde 16-steps TR-REC ritme-sequencer. De ingebouwde ZEN-Core sound engine van VERSELAB biedt een uitgebreide bibliotheek met eersteklas instrument- en ritmeklanken om uit te kiezen. En de toekomstige integratie met de Roland Zenbeats muziekcreatie-app zal gebruikers in staat zal stellen om hun workflow uit te breiden via een computer of een mobiel apparaat.

MV1_iPad_B_RGB.jpg

 

VERSELAB geeft vocalisten en beatmakers alles wat ze nodig hebben om waar dan ook songs te ontwikkelen. Met sjablonen, patroongeneratoren en een geleide workflow die soepel doorheen het proces van het maken van tracks beweegt, elimineert VERSELAB keuzestress door te veel opties. Zo kunnen makers zich focussen op hét belangrijkste: hun muziekstuk voltooien.

MV-1_Into-To-Outro_IMG_0110.jpg

 

Gebruikers kunnen eenvoudig zang opnemen via de ingebouwde microfoon of een externe XLR-microfoon, en een scala aan hedendaagse effecten toevoegen: van auto-pitch tot harmonizers. De krachtige ZEN-Core engine levert een arsenaal klassieke Roland-instrumenten, en een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde sounds voor snelle inspiratie. De TR-REC sequencer en 4x4 pads bieden een directe, hands-on interface die perfect is voor het bouwen van drumtracks, baslijnen en melodieuze parts: even snel als de gebruiker ze kan bedenken.

MV-1_808-Sounds_IMG_0051.jpg

 

VERSELAB bevat ook een arsenaal aan professionele mix- en masteringseffecten, om gepolijste tracks te creëren die klaar zijn voor distributie. Plug-and-play integratie met de populaire Zenbeats-app van Roland volgt binnenkort, zodat er nog meer productiemogelijkheden ontstaan door de koppeling met een computer, tablet of smartphone.

MV-1_Hands-On_0M2A0887.jpg

 

Kom meer te weten over de VERSELAB MV-1 via Roland.com