NL | EN | FR

Artsound PWR05 14-01-2021

artsound.jpg

Portable audio is intussen het grootste segment in de muziekbeleving van elkeen. ArtSound kon niet achter blijven en lanceert met de PWR05 meteen één van de krachtigste speakers in zijn soort. 

 

art-pwr05Artsound - Installation speakers
PWR05, 3-weg speaker met actieve filter, 150W, zwart price per Piece
De stevige behuizing van de PWR05 doet meteen het beste vermoeden. Met maar liefst vier drivers produceert deze kerel een geweldige sound. Dat hij zijn mannelijke bas perfect weet te combineren met een vrouwelijk oog (en oor!) voor detail, daardoor kent hij zijn gelijke niet. Zelfs in een hoog volume betrap je hem niet op vervorming, daar staat de klasse-D versterker garant voor.
art-pwr05
Stock: 9€ 199,00

art-PWR05_3.jpg

 

De PWR05 staat voor kracht. Met vier ingebouwde drivers bouwt deze draagbare bluetooth speaker een vermogen op van maar liefst 150 Watt. De ingebouwde woofers staan garant voor een ongekend warm luisterplezier. Hiermee bereikt de speaker een ongekend frequentiebereik in zijn prijsklasse. Diepe bassen strelen je oor, terwijl de tweeter voor elk detail zorgt.

Deze bluetooth luidspreker is multifunctioneel. Zo laadt hij jouw GSM op wanneer nodig en kan je er andere bronnen op kwijt. Dankzij de handige draagriem neem je hem overal mee. De autonomie van de batterij bedraagt 10 uur. Heb je aan eentje niet genoeg, dan kan je hem draadloos koppelen met een tweede exemplaar via de ingebouwde TWS (true wireless) technologie.

art-PWR05_6.jpg

De PWR05 is ideaal voor elke keuken, terras, clubhuis... Jaren genieten van de beste geluidskwaliteit. Een must-have voor elke muziekliefhebber!

 

art-PWR05_17.jpg