AIRCELL 5 is een flexibele coaxiale kabel ontworpen voor frequenties tot 10 GHz.

De Aircell 5 heeft een diameter van 5mm en een minimum buig radius van 25 mm.

Deze coax kabel is compatible met de normale RG58, echter met veel minder verliezen, het is de top van de RG58 kabel!

Zijn bijzondere prestaties en prijs kwaliteit verhouding, maakt deze Aircell 5 kabel tot de winnaar van de 5mm coax kabel.

AIRCELL 7 is een 50 ohm coaxkabel, voor het frequentiebereik van DC tot 3 GHz. De demping is, in verhouding tot de diameter bijzonder gering.

De grote flexibiliteit maakt deze kabel geschikt voor de meest uiteenlopende doeleinden.

De geringe demping van AIRCELL 7 wordt bereikt door een uiterst verliesarm polyethyleen schuimdielectricum, waarvan het luchtaandeel groter is dan 50%. Dit gebruikte materiaal is volledig waterafsluitend.

De kern van AIRCELL 7 wordt gevormd door een gevlochten koperlitze en is daardoor zeer flexibel.

De afscherming van AIRCELL 7 bestaat uit een overlappende koperfolie met daaroverheen een mantel van dicht kopervlechtwerk. Deze koperfolie is aan de binnenzijde voorzien van een gladde polyethyleenlaag, hetgeen scheuren bij een kleine buigradius voorkomt.

De kunststof mantel van AIRCELL 7 bestaat uit UV gestabiliseerd PVC.

Aircom Premium: Dit is een coaxiale kabel met goede elektrische en mechanische eigenschappen. De afmetingen van de kabel met lage dempingswaarden maken het gebruik van Aircom Plus vooral in de VHF, UHF en SHF bereik aanbevolen. AIRCOM Plus heeft een flexibele PVC buitenmantel en is uiterlijk gelijk met de diameter van de bekende RG 21315/11/2019.

Deze coax kabel kan tot frequenties van 12 Ghz gebruikt worden!