3 producten

Apelight Maxi-Tourpack (set of 6)
APL-LEARALA24
Apelight
Apelight Maxi-Tourpack (set of 6)
ApeLight Maxi ;Tourpack (set van 6)
Eén flightcase met 6x ApeLight Maxi. De flightcase zorgt niet alleen dat de producten veilig getransporteerd worden, maar laadt de Maxi tijdens transport op. De set wordt geleverd inclusief twee afstandsbedieningen. Deze all-in-one oplossings is ideaal voor snelle up-verlichting of tafelverlichting.

De ApeLight maxi is een op batterijen werkende LED-spot die bediend kan worden door de 2,4 GHz afstandsbediening of bediend kan worden via de draadloze DMX-transceiver van Ape Labs. De LED-spot is een veelzijdige spot door de vele toepassingen. De spot heeft 3 x 15W RGBW LED's. Met de afstandsbediening is het aantal kleuren, programma's en effecten te kiezen. Met de sound-to-light mode kan er snel geschakeld worden zodra de feeststemming toeneemt. Een speed & dim functie kunnen bediend worden met de afstandsbediening.
De ApeLight Maxi beschikt over een 4-groep besturend beheer om meerdere lampen op verschillende manieren te bedienen binnen één radiobereik. De ApeLight Maxi is te gebruiken voor traditionele uplighting, maar ook als middelpuntverlichting of flessen/glazen verlichting.

De behuizing is gemaakt van stevig, roestvrij aluminium. Het oppervlak is gemaakt van 5mm dik Acrylglas. Een montagebeugel is bij levering inbegrepen.

* Flightcase met oplaad station + 6x accu Apelight Maxi
* Bestuurbaar via afstandsbediening of via draadloze DMX
* Ingebouwd kleuren programma's en sound-to-light
€ 2.393,33
prix TTC (tva inclus)
En rupture de stock temporaire
Stock
En rupture de stock temporaire