Senrun is een Koreaanse producent van portable speakers en draadloze systemen. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de woorden die hier passen.

Deze portable speakers zijn multi inzetbaar. Dit kan bijvoorbeeld perfect op een beursstand, een rondleiding in een luidruchtig bedrijf, een stadswandeling in de drukke binnenstad. Er is een schouderriem meegeleverd. Ieder systeem wordt geleverd met één draadloze micro, en ze hebben allemaal een USB player aan boord. Bovendien hebben ze alle 3 een lithium batterij, is lichter en gaat langer mee.

Deze rollers zijn gekend voor hun kwaliteit en hun prestaties. De achterkant is volledig modulair opgebouwd. Ze worden standaard voorzien van een MP3player/ BT module maar deze kan vervangen worden door een CD player/ MP3 module voor een kleine meerprijs. Standaard wordt er één draadloze handmicro meegeleverd, maar er is plaats voor een tweede ontvanger. Naast de handheld zijn er ook headsets beschikbaar. Voor kritische omstandigheden is er een diversity ontvanger: 2 antennes per ontvanger, vermindert de kans op drop outs.

Met onderstaande modules kan je het systeem personaliseren. CD nodig? Tweede draadloze handheld nodig, dat kan. Aarzel niet om een offerte te vragen voor uw combinatie!