MOM-10BT4

De basis unit MOM-10BT4 biedt een Bluetooth interface, 2 microfoon (JACK/XLR) inputs, een line (XLR/RCA) input en een line (XLR) output. Aparte volume regeling voor elke ingang. Tone control en reverb functie voor de microfoons. Daarnaast heeft deze een talkover functie, een 5V 2A USB interface voor het opladen van mobiele toestellen, een ingebouwde trolley voor gemakkelijk transport.

Voor mobiel gebruik is er onder de luidspreker plaats voorzien waar 2 batterij-modules kunnen worden ingebouwd (steeds 2 modules noodzakelijk!)

Uitbreiden

Plaats de Audiolink zend-module in de luidspreker om het signaal draadloos over UHF naar een één of meerdere extra luidsprekers te sturen. Combineer een UHF zender en ontvanger om het signaal naar meerdere luidsprekers over lange afstand te sturen.

Met de UHF receiver ontvang je het signaal van een draadloze microfoon of van de Audiolink zend-module. De onvanger werkt op een licentie-vrije frequentie en heeft je toegang tot 16 kanalen. Je kan tot vier ontvangers plaatsen in de MOM-10BT4 waarvan drie voor draadloze microfoons en één voor Audiolink.

WAMS-65BT