• Bekafun
  • 1000 W Portable PA systeem met Bluetooth streaming en 10-ch mixer

1000 W Portable PA systeem met Bluetooth streaming en 10-ch mixer

SAM-XP1000

De Expedition XP1000 is een all-in-one portable PA systeem met Bluetooth. De uitneembare 1000 W 10-kanaals mixer heeft 4 mic/line inputs waarvan 2 zijn voorzien van een eigen compressor voor perfecte controle over het geluid. Tevens heeft de mixer 3 stereo inputs, heeft ieder kanaal een eigen Bass & Treble regeling en is een Phantom Power switch aanwezig voor gebruik van condenser microfoons. XP1


€ 1.027,29
€ 849,00
prix TTC (tva inclus)

En rupture de stock temporaire

De Expedition XP1000 van Samson is een mobiel systeem met 2 luidsprekers en een PA-mengpaneel, voor het transport kan u deze set samenvouwen, dankzij het lage gewicht is dit transport dan ook zeer eenvoudig. Dit is de perfecte keuze voor bijvoorbeeld scholen, presentaties en mobiele muziektoepassingen.

Gegevens Samson Expedition XP1000:


Er zijn connectoren voor tal van apparaten: microfoons, instrumenten, Line toestellen...u kan ze allemaal aansluiten via XLR, jack of RCA. U beschikt eveneens over verschillende outputs (jack en RCA), zo kan u er bijvoorbeeld voor kiezen om nog een extra paar monitors aan te sluiten. Ook Bluetooth technologie werd voorzien, u kan dus draadloos verbinding maken met uw computer, tablet of smartphone en ook op deze manier muziek afspelen.

Met de 2 band EQ kan u snel het geluid aanpassen, een simpele draai aan de knop en u zorgt voor een perfect resultaat in elke omgeving. Op de eerste 2 Mic/Line kanalen is er ook een selecteerbare compressor, hiermee zorgt u voor een gelijk niveau en kan u overbelasting en vervorming vermijden. En er zijn nog meer opties om het geluid aan te passen: de ingebouwde effectenprocessor biedt 16 effecten van hoge kwaliteit. Hier kan u kiezen uit verschillende populaire effecten zoals chorus, reverb en delay.

Mobiel systeem
Bevat 2 luidsprekers en PA mengpaneel
Luidsprekers
10" woofer
1" tweeter
ABS behuizing
Vermogen: 2 × 500W
Klasse D versterker
2 band EQ
Selecteerbare compressor op eerste 2 Mic/Line kanalen
Ingebouwde effectenprocessor: 16 presets
Fantoomvoeding
Input: XLR, jack, RCA
Met Bluetooth technologie voor draadloos afspelen van media
Met USB Wireless Port voor gebruik met Stage XPD1 USB Digital Wireless System (apart verkrijgbaar)
Luidsprekers kunnen gemonteerd worden op standaard statief
Mixer kan gemonteerd worden op statief via SMS1000 Mixer Stand (apart verkrijgbaar)
Geleverd met luidsprekerkabels
Afmetingen: 661 × 686 × 432mm
Gewicht: 25.9kg