• Bekafun
  • 100 W Portable PA systeem met Bluetooth® en draadloze microfoon

100 W Portable PA systeem met Bluetooth® en draadloze microfoon

SAM-XP106W

De XP106w is een All-in-one portable PA systeem met Bluetooth en draadloos microfoon systeem. Door de 6" woofer en 1" driver die perfect worden aangestuurd door de lichtgewicht 100 W versterker biedt de XP106 een zuiver full-range geluid. De ingebouwde Bluetooth ontvanger zorgt voor moeiteloos draadloos streamen vanaf smartphones, tablets of laptops. De XP106 heeft ª" combo, ª" en 1/8" inputs en


€ 482,79
€ 399,00
prix TTC (tva inclus)

En rupture de stock temporaire

Deze luidspreker is ideaal voor mobiele toepassingen, de Expedition XP106W van Samson beschikt over een oplaadbare batterij en Bluetooth technologie en kan dus volledig draadloos gebruikt worden. Er wordt ook een draadloze microfoon meegeleverd, deze kan u verbinden door gebruik te maken van de meegeleverde USB ontvanger.

Gegevens Samson Expedition XP106W:


Elke input beschikt over een onafhankelijke volumecontrole, zo kan u ervoor zorgen dat er geen niveauverschil is door het gebruik van verschillende bronnen. Deze luidspreker levert een helder en duidelijk geluid dankzij een 6" woofer en 1" tweeter. Dit is zonder twijfel een geschikte oplossing voor een klaslokaal, presentaties of evenementen buiten. Dankzij het compact design, laag gewicht (slechts 9.5kg) en de praktische handgreep kan u dit toestel zeer eenvoudig meenemen op verplaatsing.

Uw microfoon, gitaar, mp3-speler, keyboard of een Line-toestel aansluiten? Dit kan want er zijn verschillende inputs beschikbaar. Dankzij de Bluetooth technologie kan u eenvoudig verbinden met uw computer, tablet of smartphone, zo beschikt u over een grote vrijheid voor het afspelen van uw muziek. De XP106W beschikt ook over een Line output, zo kan u meerdere toestellen met elkaar verbinden en uw systeem uitbreiden.

Mobiele luidspreker
Oplaadbare batterij
Werkt tot 20u indien volledig opgeladen
Bluetooth technologie
Draadloze microfoon meegeleverd
Stage XPD1 USB Digital Wireless System
2.4GHz
Connectie via meegeleverde USB ontvanger
6" woofer
1" tweeter
100W klasse D versterker
Onafhankelijke volumecontrole per input
Input: Mic/Inst (XLR/jack combi), Line (jack), mp3 (mini-jack)
Line output (jack)
Weergave status batterij via LED
Met praktische handgreep
Kan gemonteerd worden op standaard statief
Afmetingen: 508 × 343 × 343mm
Gewicht: 9.5kg