Focal

Le moniteur de studio Focal est réputé pour sa précision et sa qualité sonore exceptionnelles. Il est conçu spécifiquement pour les environnements de studio professionnels, offrant une reproduction sonore fidèle et détaillée.

Alpha EVO Series


Shape Series

Focals toewijding om innovatieve monitoringoplossingen aan te bieden heeft geleid om de aanpak in het maken van studio monitoren compleet aan te passen zoals nu gedemonstreerd wordt in de nieuwe Shape serie met zijn dubbele passieve koelingen en de nieuwe cones voor de woofers en tweeters. De drie monitors, Shape 40, Shape 50 en Shape 65 zijn allen gemaakt in Frankrijk en integreren 5 innovaties om akoestische transparantie te maximaliseren. Ontworpen om te voldoen aan de noden voor nearfield monitoring, combineren de Shape monitoren een ingenieus design en talrijke instellingen die geoptimaliseerd zijn voor de akoestiek van kleine luisterruimtes.

Deze monitorluidsprekers onderscheiden zich door hun wijde en extreem precieze stereobeeld. Het basregister is gearticuleerd en gecontroleerd, de lower mid-range en mid-range profiteren van een extreme neutraliteit en zonder enige maskeereffecten, die het EQ'en van deze essentiële registers veel gemakkelijker maken. Tenslotte ligt de nieuwe tweeter aan de bron van de zeer hoge definitie. Hij onthult efficiënt alle ruis en is ook zeer precies in de hoogste frequenties.

Kenmerken:

  • lage directiviteit tweeter voor een flexibele luisterpositie
  • ontworpen zonder baspoort die het toelaat om deze dicht bij de muur te plaatsen
  • verschillende instellingen voor optimale integratie
  • precieze controle, zelfs in de hoogste frequenties
  • Flax Sandwich Cone: gecontroleerde en gearticuleerde basweergave, natuurlijke en gedetailleerde lower mid-range en upper mid-range registers
  • schroefdraad voor plafond- en muurbeugels (ophangaccessoires zijn niet meegeleverd)
  • Enkel Focal Shape 65: bevestigingspunten op de achterkant en onderkant maken het mogelijk te installeren op het plafond of een muur

ST6 Series