Tascam

Tascam est une entreprise qui se spécialise dans la production d'équipements audio professionnels

De nieuwe standaard in stereo handrecorders

De DR-05X is de nieuwe standaard in stereo handrecorders met zijn krachtige functies, eenvoudige interface en uitstekende geluidskwaliteit. Het is de eerste keuze voor het opnemen van vergaderingen, muziek, audio-voor-video, dicteren en meer! Klik op het artikel voor meer info!

De nieuwe standaard in stereo handrecorders

Gemakkelijke en compacte audiorecorder met geweldige geluidskwaliteit. Meerdere fail-safe-functies en schakelbare microfoonconfiguratie maken het opnemen van muziek leuker en briljanter! Klik op het artikel voor meer info!

Veelzijdige audiorecorder met vier tracks

Veelzijdige audiorecorder met vier tracks voor bioscoop, muziek, podcasting en elke andere toepassing. Eenvoudig te gebruiken compact ontwerp met een hoogwaardige functieset en veelzijdige audio-I/O, allemaal om professionele inhoud te produceren! Klik op het artikel voor meer info!

Road-ready, 192 kHz/24-bit compatibele lineaire PCM-recorder van studiokwaliteit

TASCAM's eersteklas handheld digitale recorder, de DR-100MKIII, heeft een signaal-ruisverhouding van meer dan 100dB en levert de beste audioprestaties in de geschiedenis van draagbare stereorecorders van TASCAM. Ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende audio-ontwerpers en -ingenieurs, combineert dit nieuwe model robuuste betrouwbaarheid, een bijgewerkte gebruikersinterface en sonische prestaties van studiokwaliteit om een ​​werkelijk adembenemende audio-ervaring te leveren! Klik op het artikel voor meer info!

Leg audio vast daar waar het gebeurt

De TASCAM DR-10L is een ultracompacte, ongelooflijk handige combinatie van digitale recorder/ lavalier-microfoon. Voor extra flexibiliteit is de meegeleverde bedrade lavalier-microfoon bevestigd via een 1/8" schroefvergrendelingsconnector die compatibel is met de meeste Sennheiser lavalier-microfoons en microfoons met dezelfde connector. Klik op het artikel voor meer info!

DEZE VERSIE BESTAAT OOK IN HET WIT!

Leg audio vast die net zo goed klinkt als uw afbeelding eruitziet

De DR-10SG combineert zowel een speciaal gebouwde shotgun-microfoon als een digitale recorder van professionele kwaliteit in een enkele eenheid en lost veel problemen op waarmee de hedendaagse DSLR-videograaf wordt geconfronteerd. Eerst en vooral heeft de DR-10SG een extreem directionele supercardioïde microfoon en een geïntegreerde schokbestendige montagevoet. De dubbele voordelen van dit ontwerp zijn onder meer de onderdrukking van ongewenst omgevingsgeluid tijdens het filmen en het vermijden van fysiek overgedragen ruis van sluiter- of lensmechanismen. Klik op het artikel voor meer info!

Leg audio vast tijdens interviews met deze compacte PCM-recorder

De compacte DR-10X van TASCAM kan worden aangesloten op een handmicrofoon voor het ultieme compacte opnamesysteem voor nieuwsgaring. Een captive XLR-connector wordt stevig bevestigd aan uw microfoon en legt interviews vast met een resolutie van 48 kHz/ 24-bit Broadcast WAV. Offload opnames via de microUSB-verbinding of door de microSD-kaart te verwijderen. Klik op het artikel voor meer info!

Een gebruiksvriendelijke draagbare recorder met geheel nieuwe microfoons en baanbrekende Wi-Fi-technologie

De baanbrekende DR-22WL van TASCAM is de eerste draagbare recorder met Wi-Fi voor transportcontrole, bestandsoverdracht en audiostreaming naar uw Smartphone of PC. Andere innovaties zoals de nieuwe Scene Dial maken het gemakkelijker dan ooit om geweldig klinkende opnamen te maken en deze online te delen. Een set stereocondensatormicrofoons is gerangschikt in een echt XY-patroon voor een ideaal stereobeeld. De Scene Dial met acht standen selecteert opname-instellingen voor typische situaties, of kan volledig handmatig worden ingesteld voor meer controle. Klik op het artikel voor meer info!

De DR-701D is de flagship recorder van TASCAM voor videoproductie met één shooter

Ontworpen voor de behoeften van professionele filmmakers, televisieproducenten, adverteerders en documentairemakers. Klik op het artikel voor meer info!

Vier XLR-ingangen en een stereomicrofoon voor veelzijdige audioproductie

De DR-70D van TASCAM is de ultieme audio-opname-oplossing voor filmmakers. Vier gebalanceerde XLR-microfooningangen voldoen aan de eisen van productiegeluid, van professionele gebruikers tot indie DSLR-shooters. Het compacte formaat kan boven of onder een camera worden gemonteerd, en een paar ingebouwde microfoons kunnen geluid op de set vastleggen. De interface is ontworpen voor snelle aanpassing, met extra functies om de opnameniveaus onder controle te houden. Klik op het artikel voor meer info!

Portable Recorder ontworpen voor DSLR-filmmakers

TASCAM's DR-60DmkII, een update van de bekroonde DR-60D, is de audio-opname-oplossing voor on-set filmmakers en videografen. Het gestroomlijnde ontwerp past perfect onder een DSLR-camerabehuizing, zonder te vertrouwen op omvangrijke recorders of de beperkte audiokwaliteit van de microfoon van de camera. Klik op het artikel voor meer info!