Vision Series

ADJ Vision Series bieden de hoogste kwaliteit LED binning en felle, heldere output. Alle modellen zijn serviceable aan de voor- en achterkant en elk paneel bevat 4 individuele minimodules voor snelle en gemakkelijke vervanging. Ook zijn alle modellen gebouwd op hetzelfde frame zodat je panelen met verschillende resoluties kan combineren. De Vision Series panelen gebruiken allemaal dezelfde riggingbar  en passen allemaal in dezelfde flightcases. Ze hebben allen beweegbare hoekbeschermingen die de hoeken beschermen als ze niet verbonden zijn. Er zitten magneten op de boven- en onderkant van de panelen die de gebruiker toelaat om tijdelijk twee panelen met elkaar te verbinden zodat je ze kan loslaten voor je ze vastzet achteraan, dit heeft als gevolg dat één man een volledige wall kan installeren. Met de optionele VSSCB kan je trouwens je panelen stacken tot 5 hoog vanop de grond!

De VS reeks bevat drie modellen een P3, P4 en P6 met respectievelijk 2.97, 3.91 en 5.95mm pixelpitch met allen 3-in-1 RGB SMD2121 LED's en een helderheid van 1000 NITS. De verbindingen bevatten Powercon in- en uitgangen en Locking RJ45 in en uit. In ieder paneel zit een Novastar receiving card en je kan tot 20 VS panelen verticaal monteren met de VS1RB rigging bar. Ze werken met de Novastar VX4S of met de MCTRL 4K in het geval van de VS2!

Instellen is zo simpel als het maar kan, een computer is niet nodig, je stelt gewoon het aantal vertical en horizontale panelen in op de processor en hoe je ze hebt gepatcht. Vervolgens kies je of je scaling wil gebruiken of niet en klaar is kees!

Panels

Accessoires


AV Series

In de AV-X Series bestaan er twee modellen, een outdoor versie met 4.81mm pixel pitch en indoor model met 6mm pixel pitch. Beiden beschikken ze over RGB SMD2121 LEDs en hebben respectievelijk 4000 en 1200 NITS. De outdoor panelen zijn 576x576mm groot, de indoors 500x500mm. Uiteraard worden er op de outdoor versie waterdichte stroom en signaalconnectoren voorzien!

Deze werken net zoals de VS Series met Novastar receiving kaarten en de Novastar VX4S processor. De Novastar MCTRL300 kan ook gebruikt worden en is een simpelere versie van de VX4S die ideaal is om mee te geven in een vaste configuratie.

Panels

Accessoires

American dj Universal rigging bar for VS3IP videopanels
ADJ-1226300161
American DJ
American dj Universal rigging bar for VS3IP videopanels
Universal rigging bar for VS3IP videopanels
€ 337,59
€ 279,00
prix TTC (tva inclus)
Disponible sous 5 jours ouvrés
Stock
Disponible sous 5 jours ouvrés

Voor meer vragen, een demo van deze of een prijsofferte, aarzel niet om ons te contacteren op info@bekafun.be!