Vivitek

Vivitek est une entreprise spécialisée dans les solutions et technologies audiovisuelles. Ils proposent une large gamme de produits, notamment des projecteurs, des écrans, des panneaux plats interactifs et des solutions de signalétique numérique.

NovoConnect

Draadloos presentatie systeem met samenwerkingsmogelijkheden

NovoConnect is een eenvoudig draadloos presentatie systeem dat werkt met uw gsm, tablet, laptop ... Tot 64 gebruikers kunnen tegelijk verbinden, en het scherm van tot 4 gebruikers kan gelijktijdig weergegeven worden op de centrale display/ projector. Er kunnen bestanden gedeeld, videos weergegeven, annotaties maken en vragenlijsten ingevuld worden. En nog zoveel meer en dit alles vanaf een zeer gebruiksvriendelijke interface. Nu testklaar opgesteld bij Bekafun!


NovoPRO

Draadloos presentatie systeem met hoge interactiviteit

NovoPRO focust zich nog meer op het gebruiksgemak en de interactiviteit. Met dezeflde functies als de NovoConnect en meer! Dankzij de Ethernet poort kan je verbonden zijn in het netwerk, zonder de mogelijkheid te verliezen om in hotspot-mode rechtstreeks met het toestel te verbinden, ideaal voor bedrijven, scholen, waar je de gasten geen toegang wil geven tot het netwerk maar wel draadloos wil laten presenteren. De optionele 'Launchers' maken dit werkelijk Plug-and-Play, gewoon de launcher (via USB) aansluiten op de PC/Mac en met 1 druk op de knop wordt uw volledig scherm draadloos weergegeven.


NovoEnterprise

Draadloos presentatie systeem voor bedrijven

NovoEnterprise is de keuze voor kleine en middelgrote bedrijven en vergaderruimtes. Met een super sterke stand-alone Wifi performance, voor een perfecte werking, zelfs wanneer het netwerk zwaar belast wordt. Hoge kwaliteit vebinding streamt video van uw mobiel apparaat tot 1080p 60fps. De optionele 'Launchers Plus' maken rechtstreeks verbinding met de ontvanger, Plug-and-Play, geen software, geen installatie, gewoon de launcher (via USB) aansluiten op de PC/ Mac en met één druk op de knop wordt uw volledig scherm draadloos weergegeven en dit zonder uw lokale netwerk te belasten.