Victrola

La Victrola Stream Carbon est la toute première platine que vous pouvez connecter à une installation Sonos sans problème et sans fil. Grâce à l'application Victrola Stream, vous vous connectez sans fil à vos appareils Sonos en quelques secondes. Une fois configurée, la platine s'intègre totalement à l'application Sonos. Elle dispose également d'une sortie RCA permettant d'utiliser des haut-parleurs autres que ceux de Sonos.

Fabriquée à partir de matériaux haut de gamme, la platine Victrola Stream Carbon présente un design épuré et moderne. Elle est équipée d'un bras de lecture en fibre de carbone, d'une tête en aluminium soigneusement usinée et d'une cartouche Ortofon 2M Red de qualité supérieure. La platine dispose de 2 vitesses et d'un tapis en silicone pour vous permettre de jouer à 33 1/3 et 45 tr/min.

Cette platine est disponible en noir et en argent.

Reloop

Reloop propose une gamme complète de produits DJ et studio innovants tels que des contrôleurs, des platines, des mélangeurs et plus encore, développés avec passion par des DJ pour des DJ.

We kennen Reloop al jaren van hun DJ controllers, recorders, DJ mixers en spelers en topdraaitafels. Daarnaast hebben ze ook een Hifi afdeling die heel kwalitatieve platenspelers maakt voor thuisgebruik!

Turn 2

De Turn 2 is een rechttoe rechtaan analoge HiFi platendraaier voor audiopuristen. Hij bevat een bandaandrijving die weinig tot geen bijgeluiden produceert en aangestuurd wordt door een DC motor die zeer weinig vibraties genereert. Deze motor kan makkelijk geschakeld worden tussen 33 1/3 en 45 toeren per minuut door middel van de snelheidsschakelaar die zich onder het chassis bevindt en zo de minimalistische stijl van de speler niet in het gedrang brengt. Deze platenspeler bevat een statisch gebalanceerde, rechte toonarm met een haakse headshell en Ortofoon naald die perfect in de groef van de plaat ligt. De manuele toonarmlift laat de naald toe om precies te zakken op de plaat en het anti-skating mechanisme verzekert de best mogelijke tracking! De klassevolle matte slimline behuizing bevat hoge kwaliteit connectoren en een aparte aardingsschroef om aardingslussen te vermijden. Alle kabels zijn verwijderbaar om zo gemakkelijk te kunnen vervangen of verbeteren. De zware MDF plint heeft een extreem smal design en is verkrijgbaar in een matte zwarte, rode of witte afwerking. Een hoge inertie aluminiumplaat met randen in chromé werkt het elegant design van de Turn 2 perfect af!

Turn 3

Met meer dan 20 jaar ervaring in de DJ en Pro Audio wereld is Reloop een van de marktleiders in DJ draaitafels en accessoires. Voor de eerste keer ooit gebruiken ze deze expertise om een platendraaier te maken die specifiek ontworpen is voor muziekenthousiastelingen en geluidspuristen, de Turn 3! De Turn 3 bevat zoals de Turn 2 een low-vibration DC motor om ongewenste bijgeluiden te elimineren. Ook bevat hij een elektronische snelheidsregelaar voor 33, 45 en 78 RPM. De toonarm is dezelfde als die van de Turn 2 en biedt optimale tracking voor een superieure geluidservaring. De headshell maakt van de Turn 3 een echt flexibel werkpaard. Het GM/SME vergrendelingsmechanisme laat toe om gemakkelijk te wisselen tussen elementen die op verschillende headshells zijn gemonteerd. Dankzij de geïntegreerde USB geluidskaart kan je je favoriete platen rechtstreeks digitaliseren in je PC/Mac in CD kwaliteit. En met de semi-automatische autostop, stopt de Turn 3 automatisch aan het eind van een plaat. Puristen kunnen deze functie deactiveren voor een volledig manueel systeem. De Turn 3 bevat ontkoppelende schokabsorberende voeten die helpen om ongewenst geluid te elimineren en een zuiver audiosignaal te garanderen. De platter is van een zware aluminiumgegoten constructie, die een soepel en zachte rotatie teweegbrengt. De toegevoegde rubberdemping onder de platter voegt verdere massa toe en helpt ongewenste resonanties te verhelpen voor optimale akoestische resultaten. De kabels zijn hier ook afneembaar, maar de Turn 3 bevat daarbovenop ook een ingebouwde voorversterker zodat je deze platenspeler rechtstreeks aan een versterker kan aansluiten zonder phono ingang! Zo heb je geen aparte preamp nodig om deze te verbinden. De stevige MDF plint van de Turn 3 werd afgewerkt in een klassevolle pianolak afwerking en de platenspeler wordt geleverd met een Ortofon 2M Red element van audiofiele kwaliteit!

Turn 5

De Turn 5 is het topmodel in de reeks en levert buitengewone prestaties, een precisiedesign en perfecte klank. Met de Turn 5 lanceert Reloop HiFi een kwartsgecontroleerde, direct drive platendraaier die de hoogste geluidsbehoeften kan invullen. Met hun expertise hebben ze een nieuwe HiFi platenspeler ontworpen die met zijn technische kunde een van de beste is in zijn soort. De direct-drive DC motor verzekert een krachtige aandrijving met een zéér consistente rotatie en is dan ook geproduceerd met ultraprecieze ontwikkelingsmethoden. Een dempende rubberen basis elimineert ongewenste resonanties en de behorende 5mm rubbercoating beschermt tevens tegen vibraties zodat niets in de weg staat van een uitmuntende klankreproductie. De drie snelheden van de motor kunnen geselecteerd worden met handige knoppen op de bovenkant naar 33 1/3, 45 of 78 toeren per minuut. Dit betekent dat de Turn 5 ook je oude bakelieten platen kan afspelen met een corresponderend mono systeem. Ook deze speler bevat een universeel vergrendelingsmechanisme voor de headshell (SME) om snel te kunnen wisselen van element. Ook vinden we op de achterkant de hoge kwaliteits RCA aansluitingen terug met een aparte aardingsschroef. Deze zijn uiteraard terug allen afneembaar! De Turn 5 bevat een statisch gebalalnceerde S-vormige toonarm en wordt geleverd met een Ortofon 2M red audiofielelement die voor uw gemak al reeds gemonteerd werd voor een uitstekende geluidskwaliteit!

Reloop Turn X - Premium HiFi turntable with Ortofon 2M Blue cartridge
REL-TURNX
Reloop
Reloop Turn X - Premium HiFi turntable with Ortofon 2M Blue cartridge
• Quartz-controlled, premium HiFi turntable
• Super high torque, direct drive DC motor with ultra-precise rotation speed
• Quick start-up and drift-off rotation speed less than +/-0.03%
• Full manual operation with motor control-switch to select three different speeds (33, 45 and 78 RPM)
• Precision machined, extra heavy aluminium die-cast platter for a perfectly balanced rotation (305 mm diameter, 22.5 mm thick, 2.1 kg)
• Deadening rubber covering rear platter surface & special 5 mm rubber mat for optimized resonance control and damping
• Sunk-in platter cavity construction
• Static-balanced S-shaped tonearm with VTA adjustment
• Adjustable anti-skating wheel for optimal pick-up tracking
• Pre-installed Ortofon 2M Blue cartridge for excellent dynamics and sound resolution
• Universal headshell connector (SME) provides added flexibility
• Counterweight supplied supports a wide variety of cartridges
• Premium, high-resolution audio phono outputs (with separate grounding connection)
• Gold-plated, corrosion-resistant audio connections (detachable power and RCA cables)
• Built-in switching power with ultra-low noise isolation design
• Rigid construction, with extra-heavy, solid MDF wooden plinth
• Height-adjustable, shock-resistant insulator feet for effective decoupling
• Timeless design with high-gloss, black piano finish
• Accessories included: Turntable platter, dust cover, 2x dust cover hinges, balance counterweight, Phono RCA cable with grounding cable, AC power cord, rubber mat, instruction manual, Ortofon 2M Blue cartridge & headshell
€ 1.572,99
€ 1.299,00
prix TTC (tva inclus)
1 en stock
Stock
1 en stock
Technics

Technics est une marque japonaise d'équipements audio pour DJ et audiophiles. La marque est associée à la production de tables tournantes de haute qualité, qui ont été largement utilisées dans les clubs et les salles de DJ dans les années 80 et 90

Denon

Denon HiFi

Denon est une marque reconnue dans le monde de l'audio haut de gamme. La gamme Denon Hi-Fi comprend des amplificateurs stéréo, des lecteurs CD, des récepteurs audio-vidéo, des enregistreurs numériques et d'autres produits audio pour la maison