K&M producten voor gezondheidsbescherming

Handhygiëne is één van de belangrijkste beschermende maatregelen om de overdracht van ziekteverwekkers te voorkomen. Dit is ook een essentiële factor om de huidige coronapandemie te bestrijden. Ook na de versoepeling van de maatregelen tegen de verspreiding van het virus en de heropening van de winkels, zullen de hygiënevoorschriften nog gelden. Met de mobiele desinfectiestatieven van König & Meyer kan je je klanten, medewerkers en bezoekers veilig en duurzaam beschermen.

Statieven voor desinfectiemiddel

De statieven zijn ideaal voor installatie in ziekenhuizen, praktijken, winkels, hotels, restaurants, scholen, evenementenlocaties of bedrijfspanden. De stalen statieven zijn in neutraal wit, hebben een comfortabele hoogte en zijn voorzien van een opvangbakje in kunststof. Alle oppervlakken zijn bovendien hygiënisch eenvoudig te reinigen. Ze hebben een ronde basis met een diameter van 275 mm en bevatten een rubberen ring om de basis te beschermen tegen beschadigingen.


Wentex Screens en Dividers

Buitengewone omstandigheden vereisen buitengewone maatregelen. Om het beste te maken van de huidige Corona-situatie én om uw eigen personeel en klanten veilig te houden, hebben we nagedacht over passende oplossingen.

Wij kunnen u deze oplossingen aanbieden via Wentex Screens en Set Frames. De Wentex Transparante Schermen zijn gebaseerd op het Pipe & Drape principe en zijn zeer geschikt voor toonbanken, kassa’s en verkoopbalies.

De stijlvolle Wentex Set Frames, verkrijgbaar in diverse afmetingen, zijn zeer goed uitgerust voor kapperszaken, fitnessclubs, restaurants en soortgelijke locaties. Klik op de artikels om de verschillende toepassingen te bekijken!

SF - U-Torque Bracket
DAP-89666
DAP
SF - U-Torque Bracket
€ 5,02
€ 3,90
prices incl. taxes and VAT
From 100 St
3,70 €
Temporarily out of stock
Stock
Temporarily out of stock

Transparante screens voor Pipe&Drape